Vandaag Videoton FC - Genk live-verslaggeving

Videoton is de pleseent verrassing in deze wedstrijd en ik verwacht dat ze de vooruitgang te winnen voor de volgende fase van de wedstrijd morgen. Videoton speelt wankele op de weg, maar het team is echt indrukwekkend hier met 6 rechte wint thuis in alle competities. Videoton was meer dan geweldig tegen Lisboa en Basel hier, slaan ze met 3, 1 en 2; 1 hier.

Genk leidt de tafel met 8 poitns en na verlies in de lokale competitie ik verwacht dat ze meer gericht zijn op hun inkomende wedstrijd tegen Leuven thuis. Genk speelt niet stevig op de weg de laatste tijd, omdat ze won slechts 1 van hun laatste 6 bezoeken in alle competities. Genk kreeg wankele defensie op de weg met slechts 1 schone lei in de afgelopen 12 uitwedstrijden.
Ranking: 5

on Thursday, November 22, 2012



{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Vacoy Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976