Vandaag Standard Liege - Lierse live-verslaggeving

Mircea Rednic kwam in Luik na vele jaren, toen hij verlangen naar deze. Hij speelde een recht terug op Standard Luik in de jaren '90 (1991-1996) en heeft ook een huis in de city.He is een behoorlijk solide coach met 2 titels in Roemenië (Rapid in 2003 en Dinamo 2007), Roemeens Cup 2002, Roemeens Super Cup 2002, 2003 en Azerbeidzjan Cup 2011 met Khazar Lenkoran.
Hier, op Luik slaagde hij erin om zijn team te leiden voor een overwinning in de eerste 2 wedstrijden tegen Genk, weg en thuis met OH Leaven, maar slaagde er niet om dit te doen tijdens de komende 2 wedstrijden: 1-2 tegen Lokeren en 0-0 met Zulte Waregem, weg, in een spel waarin ze domineerden het grootste deel van de tijd.
Standard speelt een aanvallend voetbal en dan zullen zij zeker wil daar naartoe voor een andere 3 punten. Ik ben erg gereserveerd voor dit spel voor een 1 x 2 voorspelling zo vaak de Roemeense coaches beginnen en fanfare en hebben jammerlijk eindigde in enkele games na. Lierse wordt versterkt door een 2-0 overwinning met Gent thuis en kan hier problemen veroorzaken als gevolg van een versterkt moreel.
Het is duidelijk dat Rednic wat meer voorzichtig zijn verdedigend spel bracht en de zijkant is veel betrouwbaarder in het defensief nu, maar er is niet veel inspiratie vooraf niet.
Lierse is een team dat een verstoord kan hier veroorzaken, maar ik denk dat deze wedstrijd zal gaan over Luik en Rednic samen, hoe ze gaan om het te orkestreren.
Ranking: 5

on Friday, November 23, 2012



{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Vacoy Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976