Vandaag Manchester United - Queens Park Rangers live-verslaggeving

Manchester United en Queens Park Rangers zijn tegen elkaar vandaag in het Premier League-wedstrijd. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in het voetbalstadion Old Trafford van Manchester en naar mijn mening moet dit een groot voordeel voor Manchester United zijn om een ​​goede prestatie thuis te maken en tot een positief resultaat in de voorkant van hun aanhangers veilig te stellen.

Queens Park Rangers afgereisd naar Manchester in dit weekend zonder Bobby Zamora, Ji-Sung Park en Andy Johnson als al deze drie spelers zijn geblesseerd, terwijl Fabio Da Silva komt niet in aanmerking om te spelen tegen Manchester United als hij is in bruikleen van hen. Het enige goede nieuws voor de coach van Queens Park Rangers is de terugkeer in de ploeg van Stephane Mbia die werd geschorst en Hogan Ephraim die gewond was.

In de andere zijde Manchester United speelde in de midweek van de Champions League, in de overdracht tegen Galatasaray zonder bijna alle vaste spelers als ze hadden zich al verzekerd van de 1e plaats van de groep. Ze moeten in dit weekend spelen zonder Shinji Kagawa, Nemanja Vidic en Nani als al deze spelers zijn geblesseerd.

Naar mijn mening Manchester United zou alles geven om deze thuiswedstrijd te winnen tegen Queens Park Rangers, omdat zij niet aan de laatste wedstrijd van de Premier League, in de overdracht tegen Norwich City te winnen, zodat ze hier moeten recupereren punten.
Ranking: 5

on Saturday, November 24, 2012



{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Vacoy Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976