Vandaag PSV Eindhoven - Vitesse live-verslaggeving

PSV zal gastheer Vitesse thuis, na slecht verlies in EL met 1, 2 van Dnipro. Hoe dan ook Advocaat gedraaid de ploeg en geven een rust op een aantal belangrijke spelers, met tha zijn prioriteit is de tittel in Eredivisie, waar PSV is nu leidend zijn.

PSV is 3 punten voor Twente en zal worden gemotiveerd om hun voorsprong exntend, ondanks het verlies van Dnipro PSV speelt solide hier met 10-1-1 in de afgelopen 12 wedstrijden thuis in alle competities.

Vitesse kreeg een van de beste spitsen in de competitie - Wilfred Bony. Ze zijn 3e plaats met mooie vorm de laatste tijd, het opnemen van 7-2-1 in de laatste 10 wedstrijden. Vitesse is een van de beste reizigers in Eredivisie met 7 rechte wint weg van huis
Ranking: 5

on Sunday, November 25, 2012



{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Vacoy Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976