Bugün Marseille - Fenerbahçe Canlı Kapsama

C Grubu, 5 yuvarlak. Stade Vélodrome, Marsilya.

Marsilya bu sezon evinde kaybetmiş değil: 5-4-0 (son 3 maçı beraberlikle sona erdi rağmen).

Yani Fransız kulübü mantıksal favori vardır. Ama Fenerbahçe-kazanç oranlarına çok yüksek. Şekil ve konum trupnyt grup nedeniyle. Ben DNB (beraberlik için oran 1) alır.

Son EL-yuvarlak Gladbach karşı evde 2-2 ve 2-2 sonra Nice evde Marsilya dişsiz çaba sonra Bordeaux 1-0 Pazar kaybetti. Şekil, Fenerbahçe karşısında 02-02 Eylül uzakta iken ne olduğunu değil.

Marsilya yine en iyi iki forvet olmadan Gignac ve Remy yapmalısınız. André Ayew rekortmen oldu sol Pazar karşılaştırıldığında, kardeşi Ürdün ile gerçek bir saldırı olmuştur - ama sonra çok saldırgan anahtar yaratıcısı Valbuena, eksik yine çok zayıf. Savunma ile Ditto: arkadaşı N'Koulou fazla olmaması ve merkezi savunma ortağı Diawara 8 ay içinde ilk tam maçtan sonra sorgulanabilir.

Fenerbahçe (Cumartesi merkezi ekibi Eskisehispor doğru 1-1 dışarı yerleşmek zorunda kaldı, ama İstanbul kulübü 64 dk içinde 11 karşı 10 Oynanan üzerine 3 maçlık galibiyet sonrası.) Yerine Krasic dahil hariç tüm düzenli bir oyuncu hazır görünüyor.

Türklerin lider grup (örneğin, Gladbach az 4-2 kazandı) ve Marsielle kazanmak için gitmek için ise, 1 puan için halledebiliriz. Çeşitli Türk milli takım insanların yanı sıra ortasaha adamı Meireles ve saldırganların Kuyt ve Sow gibi güçlü yabancıların, deplasman takımı için kontramål açık CAN. Kulübün internet sitesinde dün göre, grup zaferden sonra.

NOT: Çünkü Türk takımı hakkında şüpheler benim şans değerlendirmesinin biraz ihtiyatlı değilim, ama değer kaybetmişti önce önemli bir eksiklik bulunması gerekir.
 
 
C GRUBU
Aşağıdaki 4 oyuncudan sonra Pozisyon:
Fenerbahçe 10 puan
Gladbach 5
Marsilya 5
AEL 1
 
 
Takım
Kaynaklar: om.net, fenerbahce.org
 
MARSEILLE
Kadro:
Kaleciler: Mandanda, Fabri
Defenders: Fanni, Abdallah, M'Bow, Morel, Mendes, Diawara, aloe
Orta saha Kişi: Cheyrou, Barton, Kaboré, Abdullah, Amalfitano, Raspentino, A. Ayew
Saldırganlar: J. Ayew, Jobello
 
Yokluğu:
Bracigliano (yedek kaleci), Remy (santrfor - ikameleri dahil; hafta sonları bile yoktu), Gignac (santrfor - üst / başlangıç ​​golcü, çıkalı 21/10), N'Diaye (defansın - rezerv), Mango (savunma - rezerv), Valbuena (ofansif ortasaha - başlangıç; daha yokluğu), N'Koulou (stoper - başlangıç; daha yokluğu)
 
Kuşkulu:
Diawara (stoper - Hazır olduğunda sabit)
 
Notlar:
Marsilya anlamlı N'Koulou (takım iyi defans oyuncusu bu sezon ve geçen sezon şimdiye kadar) olmadan savunma zayıflar - Diawara çalamaz özellikle eğer. Yani Fanni (aslında sağ bek) ve genç Mendes (aslında arka sol) yeterli merkezi savunmadır.
 
Saldırgan ortasaha üzerinde gerçekten merkezi yaratıcısı olarak Valbuena için devralacak kimse değildir. Ve ön planda Jordan Ayew yetenekli bir teknisyen, ama o målfarlighed Gignacs değil.
 
Fenerbahçe
Kadro:?
 
Yokluğu:
Krasic (sağcı - ikameleri dahil; 7/11 bu yana)
 
Notlar:
Ben kulübün web sitesinde bir kadro listesini bulmak mümkün olmamıştır, ama sürece yeni hasar (bu hafta sonu maç veya geçmişte eğitimlere) vardır, ve sadece bir yokluğu var, sonra benim bilgi için değil: Krasic ( Bu hafta sonu kadrosunda eksik olan tek şey) idi. Bir tuhaf kanat oyuncusu, ama takımda önemli bir rol oynamış değil; olmuştur yerine iki grup maçları dahil.
Ranking: 5

on Thursday, November 22, 2012



{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Vacoy Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976