Vandaag Ajax Amsterdam - Borussia Dortmund live-verslaggeving

Iets zal moeten geven wanneer Ajax welkom Borussia Dortmund naar de Amsterdam Arena op woensdag avond.

De Eredivisie kampioenen bezit zijn van een trotse ongeslagen record tegen de Duitse zijden thuis en zal moeten worden op hun best om dat record te blijven tegen Jurgen Klopp mannen, die zijn ongeslagen in de groep en zullen in aanmerking komen met een overwinning of een gelijkspel.

De gastheren zijn zweten over de geschiktheid van doelman Kenneth Vermeer. Hij miste zaterdag winnen van VVV-Venlo als gevolg van ziekte, maar keerde terug naar training op zondag en kon de basiself.

Een zekere omissie van de ploeg zullen verder worden Ryan Babel, die al uitgesloten gedurende enkele weken na ontwrichten zijn rechter schouder. Thulani Serero en Kolbeinn Sigthorsson zijn op lange termijn afwezigen en zullen waarschijnlijk de hele groepsfase missen.

Dortmund coach, Klopp, heeft de luxe van het hebben van de overgrote meerderheid van zijn ploeg voor de reis naar Nederland, en het is onwaarschijnlijk dat hij zal afwijken van de basiself, dat was zo indrukwekkend tegen Real Madrid in het Santiago Bernabeu.

Die Borussen kregen een lift vorige week, toen Jakub Blaszczykowski maakte zijn terugkeer van een enkelblessure voor Polen tegen Uruguay. Hij kan echter niet verdringen Keven Grosskreutz vanaf de start line-up voor de Europese stropdas.

Vermoedelijke opstellingen

AJAX
Vermeer
Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind
Poulsen, Eriksen
Sana, Schone, Boerrigter
De Jong

DORTMUND
Weidenfeller
Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer
Gundogan, Kehl
Reus, Gotze, Grosskreutz
Lewandowski

Ajax heeft geplaatst 12 overwinningen in 13 thuiswedstrijden in Amsterdam tegen Bundesliga zijkanten en nog niet geproefd nederlaag.

Denemarken middenvelder Christian Eriksen heeft gelopen 52.181 m tot nu toe in de competitie, meer dan elke andere speler in de groepsfase.

Niklas Moisander heeft voltooid 236 van zijn 280 poging passes; slechts vier spelers zijn erin geslaagd meer in de
groepsfase.

Dortmund op zoek zijn naar hun eerste uitzege in de
concurrentie sinds kloppend AC Milan in het San Siro in maart 2003.

De Duitse zijde niet voor de eerste keer te scoren in 27 wedstrijden op 3 november, zoals ze werden gehouden om een 0-0 gelijkspel door
Stuttgart.

Roman Weidenfeller, Neven Subotic, Lukasz Piszczek, Marcel Schmelzer en Robert Lewandowski hebben gespeeld
alle 360 ​​minuten van de groep van Dortmund stadium campagne tot nu toe.
Ranking: 5

on Wednesday, November 21, 2012



{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Vacoy Blog All Rights Reserved
DISCLAIMER: The author and this site waive responsibility to any copyright infringement that may occur since this does not host or produce any of the videos or streams.
They are made available through embedded links of videos and live streams publicly available on popular video hosting or live streaming websites.
NO COPYRIGHT INTENDED - "Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976